Historien om Edgar Sawtelle

Historien om Edgar Sawtelle - David Wroblewski | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Wroblewski
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Historien om Edgar Sawtelle.pdf
ISBN
5493311786206

BESKRIVELSE

Familien Sawtelle har i tre generasjoner drevet hundeoppdrett på den lille gården sin i Wisconsin. Midt på 1970-tallet består familien av 14 år gamle Edgar, faren Gar og moren Trudy. Edgar er født stum, men har lært seg et tegnspråk som også hundene forstår. Livet på gården er harmonisk, inntil farens bror Claude dukker opp. Snart er Edgar på flukt i villmarken med tre årsgamle hunder.

Helt til slutt: Jeg misunner virkelig alle dere heldiggriser som nå får anledning til å lese Historien om Edgar Sawtelle for første gang! Historien Om Edgar Sawtelle book. Read 13,541 reviews from the world's largest community for readers.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Marit Christensen. Hør baksidetekst ... Familien Sawtelle har i tre generasjoner drevet hundeoppdrett på den lille gården sin i Wisconsin.

RELATERTE BØKER