Norske tilstander

Norske tilstander - Lars Lenth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lenth
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Norske tilstander.pdf
ISBN
7585434218209

BESKRIVELSE

Familiedrama, rasisme, vindmøller og et forblåst hjørne på Stadlandet - Lars Lenth er tilbake med et samfunnsengasjert eventyr om norske tilstander. Advokat Leo Vangen er forelsket. Anita Fostervold fra Stadt virker som alt han har drømt om, men det er før han treffer moren, 84 år gamle Agnes Fostervold - eks-akademiker, rasist og Rolling Stones-fan. Hun driver vindmøllepark på Hoddevik-fjellet og asylmottak i det gamle familiehotellet i Selje. Nå er mottaket tomt. Myndighetene har skrudd igjen krana. Matriarken vil selge både hotellet og vindmølleparken. De skadeskutte barna posisjonerer seg. Men for at salgene skal gå i orden, må Agnes Fostervold først kvitte seg med den afghanske familien i kjelleren, og leieboeren i steinbua på nabotomta - en lite samarbeidsvillig mann i bar overkropp og gul sydvest som kaller seg Even.«forfriskende samfunnssatire... proppfull av svart humor, ironi, forviklinger og særpregede karakterer. Dette er boken for deg som vil humre og føle deg smart samtidig.» Dagens Næringsliv

Området er blitt hipt med kunstneriske fasader og nye populære utesteder. Samtidig beskriver ungdommene et tøffere gatemiljø der stadig yngre barn blir kriminelle.

VG kunne i helgen fortelle at tallenes tale vekker bekymring hos våre helsemyndigheter. «Norske tilstander» kan likevel godt leses uavhengig av bøkene som har kommet i forkant. Dette er ikke en serieroman i den mest lettvinte betydningen, med variasjoner over de samme gamle temaene. Norske tilstander - Det er de kjedelige tingene som virker, insisterer byrådsleder Raymond Johansen.

RELATERTE BØKER