Det litterære apotek

Det litterære apotek - Nina George | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina George
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Det litterære apotek.pdf
ISBN
3105495373014

BESKRIVELSE

Jean Perdu er en bokhandler av det helt spesielle slaget. Han vet nøyaktig hva slags bok som skal til for å kurere oss som lider av diverse sjelekvaler, og derfor kaller han bokbåten sin ved Seinen for Det litterære apotek.Det er bare én person han ikke klarer å kurere: seg selv. Jean Perdu sørger fortsatt over sin tapte kjærlighet, den vakre Manon fra Provence, som forlot ham for 21 år siden. Hun etterlot seg bare et brev, et brev Perdu aldri har fått seg til å åpne. Ikke før nå, denne sommeren da alt kommer til å forandre seg. Endelig tør bokhandleren å kaste loss, og han legger ut på en reise oppover kanalene, mot hjertet av Provence. Med seg på reisen har han en ung og frustrert bestselgerforfatter som ikke greier å komme i gang med bok nummer to, samt to katter ved navn Kafka og Lindgren. Det blir en uforglemmelig reise både for vår venn Jean Perdu og for leseren.Det litterære apotek er solgt til 30 land, og romanen har ligget på New York Times' bestselgerliste

Skribent. Fremragende og velskrevet feelgod-roman om den store kærlighed, livet og døden.

Jean Perdu sørg... Det er virkelig en herlig bok, som får deg til å trekke på smilebåndet flere ganger. Når uventede muligheter dukker opp, begynner man gjerne å revurdere det livet man lever.

RELATERTE BØKER