Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
4832699642430

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Sindre Sogge Heggen har laget en lærebok i faget matematikk R2 som du kan finne her. Han skriver: "Før kalkulus [er] et komplett og gratis læreverk i matematikk R2.

Sinus elevnettstedene er fortsatt åpne, gratis og inneholder løsningsforslag til teorioppgavene i Sinus lærebøkene. Matematikk 1 fjernundervisning (1.-7. trinn) MOOC.

RELATERTE BØKER