Publiseringsregler for journalister

Publiseringsregler for journalister - Ellen Lexerød Hovlid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Lexerød Hovlid
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Publiseringsregler for journalister.pdf
ISBN
4371900327270

BESKRIVELSE

I boken behandles en rekke praktiske spørsmål om hva journalister har lov og ikke lov til å publisere. Hvor går grensene for hva journalister kan publisere? Er det greit å navngi politikeren som er tiltalt for å ha lastet ned overgrepsmateriale? Hva kan man publisere om partilederen som har innledet et forhold til en annen politiker? Er det lov å bruke bilder fra Facebook til å illustrere slike saker? Vi følger den fiktive journalisten Marte, som stadig møter på slike problemstillinger i sin arbeidshverdag. Boken gir svar på Martes spørsmål og forklarer rettsreglene. Boken tar for seg de viktigste rettsreglene for journalistisk publisering: reglene om ærekrenkelser, privatlivets fred, rett til eget bilde, omtale av straffesaker og opphavsrett. Boken er spesielt egnet for journalister og journaliststudenter, men er nyttig for alle som er interessert i journalistikk og medierett.

4.2. Gjør klart hva som er faktiske opplysninger og hva som er kommentarer.

Hvor går grensene for hva journalister kan publisere?.. Publiseringsregler for journalister Ellen Lexerød Hovlid ; Ragna Aarli (Innledning) I boken behandles en rekke praktiske spørsmål om hva journalister har lov og ikke lov til å publisere. I boken behandles en rekke praktiske spørsmål om hva journalister har lov og ikke lov til å publisere. Hvor går grensene for hva journalister kan publisere? Er det greit å navngi politikeren som er tiltalt for å ha lastet ned overgrepsmateriale? Hva kan man publisere om partilederen som har innledet et forhold til en annen politiker? Er det lov å bruke bilder fra Facebook til å ... Publiseringsregler for journalister Ellen Lexerød Hovlid I boken behandles en rekke praktiske spørsmål om hva journalister har lov og ikke lov til å publisere.

RELATERTE BØKER