Quest 6

Quest 6 - Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Helene Røise Bade, Maria Dreyer Pettersen, Kumi Tømmerbakke
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Quest 6.pdf
ISBN
8464760141893

BESKRIVELSE

Textbook inneholder fokussider med læringsmål og samtalebilde og tekster i ulike sjangre. Elevene får gode modeller og oppskrifter på skriftlige og muntlige tekster for å utvikle språkkompetansen sin. På "Write"-sidene er det skriverammer og modelltekster. På "Language work"-sidene presenteres språklige elementer på en enkel måte. Til tekstene finnes oppgavetyper som "Before reading", "After reading", og "Talk about it". Tekstene er delt i rød og gul del og gjør det enkelt for deg å differensiere.

Quest elevnettsted er gratis, krever ingen innlogging og fungerer på nettbrett. Quest 6 tavle inneholder elevboka og et rikt utvalg av interaktive oppgaver, tekster, lytteoppgaver, sanger, regler og fortellinger som aktiviserer elevene og får i gang kommunikasjonen i klasserommet.. Undervisningsoppleggene hjelper læreren til å variere undervisningen, og egner seg både i lærerstyrt undervisning og til stasjonsarbeid. Contents.

Tweet. 4.56 / 5 55 ratings Trollface Quest 6.

RELATERTE BØKER