Mestrende

Mestrende - Kristin Martinsen, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Kevin Stark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Martinsen, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Kevin Stark
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Mestrende.pdf
ISBN
7951994942376

BESKRIVELSE

Hvordan kan du bli bedre til å gjenkjenne og snakke om følelser? Hvordan kan du øve på det du er redd for? Hva kan du gjøre for å mestre følelser som engstelse og tristhet bedre?Alle barn er lei seg eller engstelige av og til, men for noen kan slike følelser skape problemer på skolen eller hjemme. I denne arbeidsboken vil du finne mange aktiviteter og øvelser du kan gjøre sammen med andre. Arbeidsboken er en del av programmet Mestrende barn som har til hensikt å hjelpe barn som ønsker å bli bedre til å mestre følelser som tristhet og engstelse.Mestrende barn er skrevet og utviklet av flere forfattere ledet av anerkjente, amerikanske fagfolk. Kristin Martinsen, psykolog ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, helseregion Øst og Sør er hovedansvarlig for den norske versjonen.

Kendalls Coping Cat-program for angst og Kevin Starks ACTION-program for depresjon. Finn synonymer til mestring og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett. Mestrende barn er skrevet og utviklet av flere forfattere ledet av anerkjente, amerikanske fagfolk.

Barn som er både engstelige og triste, og som ikke har en diagnose å vise til, vet vi derimot mindre om. Det prøver prosjektet Mestrende barn å gjøre noe med. Det betyr at minst 10.000 ungdomsskoleelever trenger profesjonell hjelp til å takle hverdagen.

RELATERTE BØKER