Pinky på tokt med Kaptein Sabeltann

Pinky på tokt med Kaptein Sabeltann - Terje Formoe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Pinky på tokt med Kaptein Sabeltann.pdf
ISBN
9844804266474

BESKRIVELSE

Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame.Han er tålmodig og gir ikke opp, og en dag gjør han noe som imponerer Kaptein Sabeltann, selveste kongen på havet!Kanskje Pinky endelig får lov til å bli en ordentlig sjørøver?I denne boken får du lese de to første historiene om kongen på havet:«Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn» og«Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame».

Med den krysser han de store havene på jakt etter gullskatter. Den største av dem alle er Grusomme Gabriels ... Kjøp 'Pinky på tokt med Kaptein Sabeltann' av Terje Formoe fra Norges raskeste nettbokhandel.

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Kaptein Sabeltann kjenner lukten av gull og er alltid klar for et nytt tokt sammen med sine trofaste pirater Langemann, Pinky, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. Kjøp Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame fra Bokklubber Kongen på havet! Den Sorte Dame seiler ute på havet og Sabeltann samler sine menn på dekk og forteller hvor de skal på skattejakt.

RELATERTE BØKER