Schindlers liste

Schindlers liste - Thomas Keneally | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Keneally
DIMENSJON
12,23 MB
FILNAVN
Schindlers liste.pdf
ISBN
5295329505173

BESKRIVELSE

Schindlers liste er et bemerkelsesverdig fiksjonsverk basert på den sanne historien om en tysk industrimann og krigsprofitør, Oskar Schindler, som stilt overfor utrydningsleirenes gru satset hele livet og formuen for å redde 1300 jøder fra gasskamrene. Ved hjelp av faktiske vitnesbyrd fra Schindlers jøder, skildrer Thomas Keneally med kløktige virkemidler motet og sluheten til en usannsynlig frelser, en mann som er en skakkjørt blanding av hedonisme og anstendighet, og som i den ubeskrivelige ondskapens nærvær overskrider grensene for egen menneskelighet."En mesterlig skildring av menneskesjelens vekst." Los Angeles Times "En enestående beretning ... En bemerkelsesverdig prestasjon." New York Review of Books"Boken om Oskar Schindler tenner et håp i en verden som så lett kan gjøre oss pessimistiske og håpløse. " Jahn Otto Johansen "En forbløffende fortelling ... i dette tilfellet er sannheten langt mektigere enn noe fantasien er i stand til å dikte opp." Newsweek "En hypnotisk roman" Publishers Weekly "Hvordan tyskeren Oskar Schindler endte opp med å redde mer enn tusen polske jøder under Holocaust er en av århundrets mest fascinerende historier. Anbefales varmt." Library JournalDEN KRITIKERROSTE, BESTSELGENDE KLASSIKEREN I NY UTGAVEVINNER AV BOOKERPRISEN OG LOS ANGELES TIMES BOOK AWARD!

Den vant også hver eneste store Beste Film-pris og et helt enestående antall tilleggsutmerkelser. Schindler brukte heile formuen han hadde tjent under krigen på å redde jødar. Då freden kom var han blakk.

Han gjorde fleire nye forsøk på å lukkast i næringslivet, men klarte aldri å få fotfeste att. Han fekk fleire gongar økonomisk støtte frå jødar han sjølv hadde redda frå Holocaust.

RELATERTE BØKER