Animalium

Animalium - Katie Scott, Jenny Broom | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katie Scott, Jenny Broom
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Animalium.pdf
ISBN
5538557262727

BESKRIVELSE

Animalium er laget som et museum. En håndtegnet samling av dyr fra hele verden, med tekster som beskriver hvordan de de forskjellige artene har utviklet seg, om hvor og hvordan de lever. Her får man følelsen av å bevege seg gjennom museumsutstillinger av maneter og blekkspruter, frosker og falker, sjiraffer og elefanter. Animalium er en feiring av alt som lever, og du blir kjent med alle de spennende, rare og vakre dyrene som bor på kloden vår - fra de minste og merkeligste biller, til de store, monumentale hvalene. Passer for større barn og ungdommer.

Köp Animalium av Jenny Broom på Bokus.com. Boken har 6 st läsarrecensioner. ANIMALIUM Performance er en 30 minutter lang interaktiv performance som finner sted på en scene, eller annet egnet spillested, med de samme rare dyrene som beskrevet over.

århundre f.Kr. består av lange og til dels misforståtte beskrivelser (gresk historiai) av tallrike fisker, skalldyr og andre dyr og deres anatomi.Verket består av ni bøker.

RELATERTE BØKER