Det store sviket

Det store sviket - B.A. Paris | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
B.A. Paris
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Det store sviket.pdf
ISBN
5594789682180

BESKRIVELSE

Hvis du ikke kan stole på deg selv, hvem kan du stole på da? Alt startet den natten i skogen, i uværet. Cass Anderson stoppet ikke for å hjelpe kvinnen i bilen, og nå er kvinnen død. Så begynner de tause telefonoppringningene. Cass er sikker på at noen holder øye med henne. Det er noen der ute. Tynget av skyld starter Cass å glemme ting. Om hun tok pillene sine, hva koden på alarmsystemet er, om kniven på kjøkkenet virkelig hadde blod på seg ... Det eneste Cass ikke klarer å glemme, er kvinnen i bilen. Kvinnen hun kunne ha reddet. B.A. Paris er forfatteren bak den internasjonale bestselgeren Bak lukkede dører, som er solgt i over en million eksemplarer. Det store sviket er en ny psykologisk krim som er umulig å legge fra seg!

Det store sviket er en ny psykologisk krim som er umulig å legge fra seg! Kjøp 'Det store sviket, æresvold og æresdrap i Norge' av Wenche Fuglehaug fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788248921028 Det store sviket.

Æresvold og æresdrap i Norge Forfatter: Wenche Fuglehaug Veil. pris: Kr 399,00 ISBN: 9788248920441 Utgitt: 2017 Heftet/Innbundet: Innbundet I tilknytning til et forslag i 2015 om å ta 10.000 syriske flyktninger til Norge nevner Tvedt at etter flere tiår med voksende global migrasjon fra utviklingsland hadde det norske politiske lederskap «ennå ikke diskutert eller kommet med forslag om hvor stor den norske befolkningen burde bli, hvor raskt innvandrerbefolkningen burde vokse og hva som var det optimale forholdet mellom ... Det eneste Cass ikke klarer å glemme, er kvinnen i bilen.

RELATERTE BØKER