For deg skal alt bli bedre

For deg skal alt bli bedre - Johanne Rogndal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johanne Rogndal
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
For deg skal alt bli bedre.pdf
ISBN
9029186565867

BESKRIVELSE

Johanne Rogndal er den nye Hedvig Montgomery/Peder Kjøs. Å oppdra barn er å gjennomleve egen barndom på nytt. Gjennom barnets øyne ser og forstår du ditt eget liv på nytt. Dette er en bok om hvordan fortiden vår er med oss når vi blir foreldre, og fletter seg inn i relasjonen til barna våre på måter vi sjelden er bevisst. Tiden, samfunnet og kulturen vi lever i, skaper noen ideer i oss om hvordan et barn skal være, og familien vi kommer fra vil alltid være bakteppet for hvordan vi selv er foreldre. Som psykolog hører Rogndal både kvinner og menn fortelle at det var viktig for dem å ikke gjenta sin egen barndom med egne barn. Likevel blir det ofte slik at noen ting gjentar seg uten at vi reflekterer over det, eller at vi kjemper så hardt mot fortiden at den kommer til uttrykk på måter som vi ikke liker, og forplanter seg videre til barna våre. Hun skriver som mor, og altså med bakgrunn som psykolog. Hun er relativt fersk i begge roller, men som psykolog vet hun i alle fall én ting: Det som gjør terapeuter gode, er ikke å viske ut fortidens avtrykk, men å hele tiden reflektere og ta stilling til hvordan våre erfaringer påvirker oss i møte med andre mennesker.

... Gjør du dette er du en aktiv leser som passer på at du får med deg det du skal. Ved å forstå hvilke ferdigheter som har ført til positive resultater for deg og andre vil du bedre være i stand til å avgjøre hvilken type jobb som passer best for deg.

Noen som er der for å støtte og trøste, eller noen som tar seg tid til å lytte. Det krever mot å snakke om det som er tungt, men det blir lettere med en god samtalepartner.

RELATERTE BØKER