Bernhard Hvals forsnakkelser

Bernhard Hvals forsnakkelser - Lars Saabye Christensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Bernhard Hvals forsnakkelser.pdf
ISBN
5012370295737

BESKRIVELSE

Bernhard Hval er født i år 1900 og vokser opp som enebarn på Besserud i Kristiania. Han utdanner seg til lege, og blir den beste i sitt kull. Men tvangstanker og visse uvaner gjør legegjerningen vanskelig. Han var best med de døde, ble det sagt. I 1980 sitter Bernhard Hval i sin leilighet i Skovveien i Oslo og ser tilbake på et helt århundre. Han forteller om en sjelden trekanthistorie som aldri blir fullført, mellom ham selv, kona Sigrid og Notto Fipp. Sigrid er en borgerlig og robust tennisdame fra Drammen, Notto Fipp en høyst besynderlig kappgjenger fra Evje i Setesdal, og Bernhard Hval blir hans livlege. Det er duket for vennskap, lidenskap, galskap og skandaler.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, CD, Heftet, E-bok, Heftet | 9788202583309 Bernhard Hvals forsnakkelser er muligens arkaisk, men kjernen i romanen er det ikke. Det handler om mennesker som ikke lar seg høvle ned, men som forblir upassende i formen.

Jeg var bare den nest galeste. Mitt navn er Bernhard Hval.' I romanen Bernhard Hvals forsnakkelser løfter Lars Saabye Christensen frem et vennskap mellom to ekstreme menn.

RELATERTE BØKER