Kaleido 5

Kaleido 5 - Ingeborg Anly, Eirik Lissner, Sture Nome | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Anly, Eirik Lissner, Sture Nome
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Kaleido 5.pdf
ISBN
6800424973047

BESKRIVELSE

Kaleido 5 Lærerens bok har et hendig format og inneholder både en generell del og en praktisk veiledning til hvert kapittel i elevbøkene.Lærerens bok er en god hjelp i planleggingen av undervisningen. Her får du ideer til hvordan du kan variere undervisningen og tilpasse den til hver enkelt elev. Forfatterne viser hvordan du kan arbeide systematisk med lesing, skriving og muntlige ferdigheter i ett og samme læringsforløp. Du får også tips til ekstra oppgaver og aktiviteter som kan krydre undervisningen.Lærerens bok bør brukes sammen med Kaleido Digital Lærer, der du finner tavlebøker og andre ressurser som kopioriginaler, eksempeltekster og skrivestøtte.

Hjemlenke; Tilbake; Rettskriving Kaleido 5 Grunnbok B legger vekt på de grunnleggende ferdighetene lesing, skriving og muntlig kommunikasjon. Boka gir en grundig opplæring i skrivestrategier og inneholder eksempeltekster.

Om Kaleido; Praktisk informasjon; Nødvendig programvare; Rettigheter; Kontakt oss Oppgaver til kapitlene i Kaleido 5 Bli en god leser; Ordet er ditt; Rett på sak; Del et dikt; Hold kontakt; Fortell! Kaleido er eit heilt nytt norskverk for mellomtrinnet. Her finn du oppgåver til kapitla i bøkene på femte trinn. Hovedmeny.

RELATERTE BØKER