Mitt milde vesen

Mitt milde vesen - Brit Bildøen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Bildøen
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Mitt milde vesen.pdf
ISBN
3868954109795

BESKRIVELSE

Mor til Johanne er på sjukeheimen. I fleire månader har ho nekta å snakke med dottera. Faren til Johanne forsvann for lenge sidan. Johanne vil finne ut kvifor mora er så sint og kva som skjedde med faren. Ho vil finne ut av livet til foreldra, men ho trenger samtidig inn i sitt eiget ekteskap. Johanne må finne ut om ho er i stand til å tilgje sviket og utroskapet til ektemannen. Aleine i barndomsheimen med det nedlagt gartneriet, konfronterer ho seg sjølv med si eiga skam, sin aggresjon og trass.

Johanne vil finne ut kvifor mora er så sint og kva som skjedde med faren. I Mitt milde vesen møter vi hovudpersonen, Johanne, som kjem attende til barndomsheimen på Lauvstad. Mora hennar har begynt å tuste (som dei seier) og Johanne må bestemme seg for kva ho vil gjere med familiegartneriet.

Hennes forrige bok, "Alt som er", gjorde henne til den første kvinnelige nynorskforfatteren som fikk hovedbok i Bokklubbene. Har tidligere vunnet blant annet Natt og Dags pris for beste Oslo-roman ("Tvillingfeber" i 1998) og nynorsk litteraturpris i 1999. Kjøp 'Mitt milde vesen, roman' av Brit Bildøen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER