Tusen millioner 4B

Tusen millioner 4B - Anne-Lise Gjerdrum, Elisabet W. Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Gjerdrum, Elisabet W. Kristiansen
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Tusen millioner 4B.pdf
ISBN
5965453576421

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen har faksimile av hvert oppslag i grunnboka, metodiske forslag og kopieringsoriginaler.Denne utgaven erstatter delvis 9788202252113. Tidligere utgaver har hatt én lærerveiledning per trinn. Til 2013-utgaven er det laget Lærerens bok A og Lærerens bok B til hvert trinn.

Den rolige progresjonen og tydelige differensieringsmodellen gjør det enkelt for læreren å tilrettelegge undervisningen. Læreverket egner seg godt for veiledet matematikkundervisning og byr på rike differensieringsmuligheter. Tusen millioner tar elevene med inn i matematikkens verden via eventyr, sanger, lek og spill.

Her finner du oppgaver av tre vanskelighetsgrader til hvert kapittel: Velkommen til Tusen millionar 1-4 på nett! Tusen millionar Ny utgåve 1-4 er Cappelens læreverk i matematikk for 1. til 4.

RELATERTE BØKER