Ordbok for grunnskolen

Ordbok for grunnskolen - Håvard Hjulstad, Lars Sødal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Hjulstad, Lars Sødal
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Ordbok for grunnskolen.pdf
ISBN
4903031755375

BESKRIVELSE

I samsvar med rettskrivingsvedtak fram til 2005. Med omlag 10.000 oppslagsord. Beregnet på bruk i barnetrinnet. Godkjent av Kirke- og kulturdepartementet og gjort gjeldende fra 1. juli 2005

Lingdys kommer med bokmål og nynorsk. Hvis du ønsker hjelp på engelsk finnes programmet Lingright, ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

inkludert ordbok, verb, definisjoner og annen referansedata er kun for informasjonsformål. Denne informasjonen skal ikke betraktes som komplett, oppdatert, og er ikke ment å bli brukt i ... Bla i læremiddelkatalogen for grunnskolen her! Registrer dine undervisningsfag.

RELATERTE BØKER