Det nye vannet

Det nye vannet - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
Det nye vannet.pdf
ISBN
9041559870743

BESKRIVELSE

Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling. Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn. I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, er unggutten Jon riktignok en slags bygdetullling. Men slik romanen er bygget opp, blir alle andre personer og alle begivenheter til mysterier som bare HAN kan avsløre.«Det handler om et sykt sinn og et mulig mord, skildret med sterke sproglige bilder.» Svein Johs Ottesen, Aftenposten«En genistrek av en roman. Det er år og dag siden jeg leste en ny, norsk roman som beveget meg så sterkt [...]»Øystein Rottem, Arbeiderbladet

Nå avslører Elon Musk at pickup-en skal kunne flyte på vannet. Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling. Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn.

Men først og fremst er denne romanen en psykologisk studie - en nesten skremmende fascinerende skildring av hovedpersonen Jons enfoldige og kompliserte sinn. I det vesle nordnorske øysamfunnet hvor handlingen utspiller seg, … Det nye vannet er både en kriminalhistorie og en kjærlighetsfortelling.

RELATERTE BØKER