Det omsorgsfulle mennesket

Det omsorgsfulle mennesket lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Det omsorgsfulle mennesket.pdf
ISBN
7180157621027

BESKRIVELSE

I vårt samfunn oppdras vi til selvstendighet og uavhengighet. Vi forventes å gjøre våre valg i yrkesliv, kjærlighet og utdanning. Vi skal realisere oss selv og ta ansvar for våre egne liv. Men er det slik vi mennesker faktisk er? Det omsorgsfulle mennesket viser et alternativ til dette menneskesynet, et alternativ hvor mennesket ses som sårbart og avhengig, og hvor godhet, omsorg, solidaritet, felleskap og ansvar står sentralt.

Å stille spørsmål ved om og hvordan man kan forstå hverandre blir dermed et misforstått spørsmål ... Sven Gjessing Oppegaard Født 14-10-1944 Død 21-05-2020. Kondolerer.

sapiens, men det kan ha eksistert flere underarter.Disse spørsmålene er imidlertid fortsatt uavklarte. I vårt samfunn oppdras vi til selvstendighet og uavhengighet. Vi forventes å gjøre våre valg i yrkesliv, kjærlighet og utdanning.

RELATERTE BØKER