Familien Schwindel på ferie

Familien Schwindel på ferie - Julian Clary | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julian Clary
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Familien Schwindel på ferie.pdf
ISBN
9496871672444

BESKRIVELSE

En ferie litt utenom det vanlige! Det er sommerferie, og Teddingtons mest hårete familie unner seg en velfortjent ferie ved sjøen. Med den utvidede hyenefamilien på slep pakker de campingutstyret og setter kursen mot Cornwall. Men disse hyenene har en tendens til å havne i trøbbel, og denne gangen blir Bob tatt for å være en valp og stjålet av en ond hundenapper. Familien Schwindel må være skikkelig smarte om de skal klare å oppspore og redde alle de bortførte bikkjene. Spørsmålet er bare om de greier å ordne biffen uten å bli helt dyriske?

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

Pris kr 259. Se flere bøker fra Julian Clary. Herr og fru Schwindel er akkurat som deg og meg: De bor i et koselig hus (i Teddington), de har jobb (av typen å Familien Schwindel | Biblioteksentralen JavaScript seems to be disabled in your browser. Kjøp Familien Schwindel i trøbbel fra Norske serier Den 'helt vanlige familien' Schwindel må jobbe hardt for ikke å bli avslørt.

RELATERTE BØKER