Å være Kjersti

Å være Kjersti - Helena Hedlund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Hedlund
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Å være Kjersti.pdf
ISBN
7643775668769

BESKRIVELSE

Kjersti er sju år og liker ikke at ting forandrer seg. Som å få en ny lærer og at mamma har klippet håret i en rar frisyre bare fordi hun fyller førti år. Mammaen til Gunnar sier dessuten at de kanskje skal flytte tilbake dit de bodde før. Men Kjersti har jo akkurat vent seg til å ha en venn i nabohuset! På skolen er det mange som snakker om skilsmisser og Kjersti blir urolig. Tenk om mamma ikke kommer hjem fra jenteturen til Mallorca og tenk om Kjersti må flytte, slik som Fatima måtte? Hvorfor kan ikke alt være som vanlig?Kjersti vikler seg inn i situasjoner som får leseren til å vri seg og holde for øynenee. Men alt løser seg heldigvis til slutt.Begge bøkene om Kjersti er fantastiske bøker om livet, venner og hverdagen når man er 7 år. Les også Det fine med Kjersti.

Les også Det fine med Kjersti. Kjøp Å være Kjersti fra Cappelendamm Kjerstis mamma har 40-årskrise, hun har reist på jentetur til Mallorca og har klippet hanekam og tatovert et hjerte med en 'K' i midten. Kan det være K for Kenneth - Kjerstis vikar? Det eneste Kjersti vet er at hun ikke liker 40-årskriser og at mamma burde skjerpe seg. Den andre boka om Kjersti.

Mammaen til Gunnar sier dessuten at de kanskje skal flytte tilbake dit de bodde før. Å være Kjersti har uforglemmelige karakterer, det er alvorlig og morsom om Kjersti på 7 år og hennes verden. Kjerstis mamma har 40-årskrise, hun har reist på jentetur til Mallorca og har ... Vår pris 130,-.

RELATERTE BØKER