Du og jeg 2; lærerveiledning

Du og jeg 2; lærerveiledning - Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Hodne, Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
3,17 MB
FILNAVN
Du og jeg 2; lærerveiledning.pdf
ISBN
9691164022092

BESKRIVELSE

Spørsmål om religion, livssyn og etikk angår alle mennesker, du og jeg - barn som voksne. I Du og jeg 2 møter elevene lærestoffet gjennom fortellinger om barn på deres egen alder med ulik livssynsbakgrunn. På denne måten blir faget konkret og knyttet til elevenes erfaringsområde. Fortellingene er gode utgangspunkt for å snakke om religioner og livssyn, rett og galt, for å stille spørsmål til livet og lete etter svar. De formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Du og jeg-serien presenterer alle de obligatoriske religionene og livssynene i RLE på hvert årstrinn. Arbeidsbøkene legger stor vekt på å motivere og aktivisere elevene gjennom fortellinger, illustrasjoner og varierte oppgaver der de grunnleggende ferdighetene er integrert. Du og jeg 1-7 består av følgende komponenter: arbeidsbøker til 1. og 2. trinn tekstbøker til 3.-7. trinn lærerveiledninger til alle trinn CD nettressurser for elever og lærere på www.duogjeg.no

Besøksadresse: Sehesteds gate 4 Barn og unge har kommet frem til 10 ønsker om hvordan voksne kan si «Jeg er her» og vise at de bryr seg om barn på ekte. Plakatene kan henges opp i klasserommet, i gangen og utenfor helsesøsters kontor.

Målet med serien er at flere barn skal tørre å varsle om overgrep, og at alle barn skal få lære om grenser - både sine egne og andres. Livsmestring I Norske Klasserom. LINK - Livsmestring I Norske Klasserom.

RELATERTE BØKER