Hjertet mitt hopper og ler

Hjertet mitt hopper og ler - Rose Lagercrantz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rose Lagercrantz
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Hjertet mitt hopper og ler.pdf
ISBN
4279814490658

BESKRIVELSE

Bestevenninnen Ella Frida har flyttet, og Danni vil ikke la noen andre sitte på den tomme stolen hennes. For hvor skal Ella Frida ellers sitte når hun kommer tilbake? Mens hun venter, prøver Danni å tenke på morsomme ting. Men frøken syns at hun skal leke med de andre barna og plasserer Danni midt mellom Vikkan og Mikkan - med nedslående resultater. Flaks at Danni har et forståelsesfullt marsvin. Og at Ella Frida er den type venninne som verken lar seg stoppe av tid eller rom. «Hjertet mitt hopper og ler» er en frittstående oppfølger til «Mitt lykkelige liv», som ble nominert til Deutscher Jugendliteraturpreis 2012.

Og at Ella Frida er den type venninne som verken lar seg stoppe av tid eller rom. Dette er både en humoristisk og alvorlig historie om de store følelsene ... Ekstraslag eller ekstrasystoler oppleves ofte som at hjertet hopper over et slag.

43 min. Passer for: Barn Språk: Bokmål Sjanger: Være barn Innleser: Sibeth Hoff.

RELATERTE BØKER