Du og jeg 6

Du og jeg 6 - Hans Hodne, Henrik Syse, Helje Kringlebotn Sødal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Hodne, Henrik Syse, Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Du og jeg 6.pdf
ISBN
8845534156553

BESKRIVELSE

Du og jeg formidler lærestoffet på en måte som gir kunnskap, og som stimulerer til refleksjon, engasjement og samtale. Dette er viktige forutsetninger for å utvikle toleranse og respekt. Bøkene kombinerer faglig grundighet med motiverende lærestoff, varierte oppgaver og arbeid med de fem grunnleggende ferdighetene. I Du og jeg 6 lærer elevene om religionenes lære, tidsregning og kalender. Livssynsemnet tar opp temaer som virkelighet, etikk og seremonier gjennom livet. Kristendommens historie handler om tiden fra de første kristne til og med reformasjonen. Filosofi- og etikkemnene er knyttet til tre temaer: identitet, familie og generasjoner, kjønn og likestilling og majoritet, minoritet samt rasisme. Du og jeg 1-7 består av arbeidsbøker til 1. og 2. årstrinn tekstbøker til 3.-7. årstrinn lærerveiledninger CD-er nettsted www.duogjeg.no

Vi har i kort avstand tilgang til både skog, fjell og sjø. Det er lett å komme til og fra barnehagen og bussen stopper rett utenfor barnehagen.

Barnehagen har… Se hva jeg ser - om barnets sosiale utvikling (brosjyre) Allerede i første leveår samhandler barn med sine omgivelser ved hjelp av blikk, kroppsspråk og lyder. På den måten lærer de å bli en del av fellesskapet. eksempler på ekstramateriell og ressurser til bruk i undervisningen; Du og jeg lærer er et gratis nettsted, men krever innlogging.

RELATERTE BØKER