Kasper skårer

Kasper skårer - Jørn Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Jensen
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Kasper skårer.pdf
ISBN
4110002750530

BESKRIVELSE

Til alle fotballfrelsteDa denne boken kom ut første gang, sa anmelder Morten Haugen:"Jeg håper at fotball- og bokelskende barn får sjansen til å lese disse bøkene. Lærere, foreldre og fotballtrenere bør absolutt også gjøre seg kjent med dem."Her er Kasper i ny innpakning. Dette er den første boken, som her er nyillustrert av Charlie Christensen.Kasper er glad i å sparke fotball, og vil gjerne være med på et ordentlig lag. Problemet er at han ikke har noen ordentlige fotballstøvler, men når han får låne kameratens, er det bare å sette i gang på trening.En Min første leseløve om å lære seg fotball og ikke gi seg - selv ikke når man gjør selvmål.

Kjøp Prompetroll. Bjørn Ousland (Innbundet) 172 kr.

Dermed klarer de å øve inn enda et nytt triks, å skyte med hælen. Boka har stor skrift, relativt lite og enkel tekst og illustrasjonene på hvert dobbeltoppslag er knyttet til teksten. Kasper er et nordisk, nederlandsk og polsk mannsnavn av persisk opprinnelse som kan bety skatteinnkrever eller skattemester.

RELATERTE BØKER