Kritisk sosiologi

Kritisk sosiologi - Thomas Mathiesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Mathiesen
DIMENSJON
6,5 MB
FILNAVN
Kritisk sosiologi.pdf
ISBN
9905526764311

BESKRIVELSE

Forfatteren tar et oppgjør med den "tradisjonelle sosiologien", som han mener ikke stiller grunnleggende kritiske spørsmål til de forhold den undersøker. Han tar til orde for å ta i bruk mulighetene sosiologen gir til å motsi konvensjonell visdom, og til å frigjøre mennesker fra dennes tvang. Har litteraturliste og innholdsfortegnelse.

I denne boken møter vi en ny generasjon Habermas-fortolkere som leser hans forfatterskap i et kritisk og ... Sosiologi er relevant for deg som ønsker å forstå aktuelle debatter, konflikter og menneskelig samhandling. Gjennom begreper som sosialisering, identitet, ...

304 sider. Thomas Mathiesen er nå professor emeritus ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo.

RELATERTE BØKER