Vi er fargerike bare vi tør

Vi er fargerike bare vi tør - Anne-Mari Larsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Mari Larsen
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Vi er fargerike bare vi tør.pdf
ISBN
8836561751537

BESKRIVELSE

Over flere år har forfatter Anne-Mari Larsen samlet inn fortellinger fra norske tatere i ulike aldrer, og i denne boka formidler hun deres tanker og livshistorier. Temaene spenner vidt - fra reiser og handelsvirksomhet til håndverk, forholdet til storsamfunnet, utdanning, familie og religion. Det fortelles om en minoritet som har møtt mye motgang, men også om glede, humor og solidaritet. Nettopp det å få fram positive sider ved taternes liv og kultur har vært et viktig mål. Boka er aktuell for alle som vil vite mer om tatere. Den er dessuten relevant for blant annet lærere og studenter i førskole- og lærerutdanning, sosionom- og barnevernsutdanning. Anne-Mari Larsen er førstelektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole, og har i perioden 2004-2009 vært leder for prosjektet Taterfolket fra barn til voksen.

- Vi har flere møbler ... Svarte menn i USA tør ikke bruke maske ... - Vi har mange eksempler der svarte menn generelt blir tenkt på som kriminelle.

Tapir, 2010 - Norway - 186 pages. 0 Reviews.

RELATERTE BØKER