Den lille bokhandelen i Paris

Den lille bokhandelen i Paris - Nina George | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina George
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Den lille bokhandelen i Paris.pdf
ISBN
3028847764834

BESKRIVELSE

Jean Perdu er en bokhandler av det helt spesielle slaget. Han vet nøyaktig hva slags bok som skal til for å kurere oss som lider av diverse sjelekvaler, og derfor kaller han bokbåten sin ved Seinen for Det litterære apotek.Det er bare én person han ikke klarer å kurere: seg selv. Jean Perdu sørger fortsatt over sin tapte kjærlighet, den vakre Manon fra Provence, som forlot ham for 21 år siden. Hun etterlot seg bare et brev, et brev Perdu aldri har fått seg til å åpne. Ikke før nå, denne sommeren da alt kommer til å forandre seg. Endelig tør bokhandleren å kaste loss, og han legger ut på en reise oppover kanalene, mot hjertet av Provence. Med seg på reisen har han en ung og frustrert bestselgerforfatter som ikke greier å komme i gang med bok nummer to, samt to katter ved navn Kafka og Lindgren. Det blir en uforglemmelig reise både for vår venn Jean Perdu og for leseren.«Denne boken har en helt utrolig sjarm.» Christine Westermann, WDR FrauTV«En svært imponerende roman. Nina Georges unike skrivestil fascinerer meg.» Magasinet Petra«En vidunderlig bok om kjærlighet og håp.» TV MovieDen lille bokhandelen i Paris er solgt til 35 land.

Fra sitt "litterære apotek", en husbåt, legger han sin ære i å selge riktig bok til riktig person. Når noen har en plage eller et problem kan Jean hjelpe dem med den rette litteraturen. Kjøp Den lille bistroen i Bretagne fra Norske serier Marianne er godt voksen og vil ut av sitt kjærlighetsløse ekteskap.

Mens hun er på sykehuset og forsøker å komme til hektene, får hun se et maleri av en idyllisk havneby. Jean Perdu er en bokhandler av det helt spesielle slaget. Han vet nøyaktig hva slags bok som skal til for å kurere oss som lider av diverse sjelekvaler, og derfor kaller han bokbåten sin ved Seinen for Det litterære apotek.

RELATERTE BØKER