Hvordan utrede andre?

Hvordan utrede andre? - Joar Tranøy | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joar Tranøy
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Hvordan utrede andre?.pdf
ISBN
6609946402866

BESKRIVELSE

Dette er en kortfattet innføring i utredning og rapportskriving for bachelorstudenter i barnevern, sosialt arbeid, spesialpedagogikk, psykologi og pedagogikk. Boken er bygget opp rundt sentrale problemstillinger knyttet til utredninger på disse fagfeltene, og forfatteren er blant annet opptatt av å hente kunnskap fra forskningsmetode når det gjelder kildekritikk og attribusjonsteori.

Helse- og omsorgspersonell har kun begrenset mulighet til å utrede sosiale- og andre forhold, og utredning av barn må ikke få preg av etterforskning der formålet er å avklare skyldspørsmålet. Schizofreni er vanligvis et langvarig psykisk helseproblem. Ved schizofreni fungerer hjernen litt annerledes enn normalt.

1: Cecilie Schjatvet er advokat i advokatfirmaet Hestenes og Dramer & Co og tidligere redaktør i Kritisk Juss. Hvordan utrede andre? en innføring i utredningsmetode for spesialpedagoger og sosialarbeidere. Joar Tranøy.

RELATERTE BØKER