Ingenbarnsland

Ingenbarnsland - Eija Hetekivi Olsson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eija Hetekivi Olsson
DIMENSJON
8,58 MB
FILNAVN
Ingenbarnsland.pdf
ISBN
7214848232652

BESKRIVELSE

I Ingenbarnsland kombinerer debutanten Eija Hetekivi Olsson språklig nyskapning med den nære, svensk-finske migrasjonshistorien og arbeiderhistorien. Hun tegner et portrettav en ung jente som bestemmer seg for å slåss seg ut av vanskeligeoppvekstforhold og for å overleve i det svenske samfunnet. I Miira møter vi en jenteskjebne vi ikke glemmer. Ingenbarnsland er en språklig nyskapende og stilsikker debut.

... Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 I Ingenbarnsland kombinerer debutanten Eija Hetekivi Olsson språklig nyskapning med den nære, svensk-finske migrasjonshistorien og arbeiderhistorien.

Hela hon är en protest mot allt det som inte är rimligt eller rättvist. Fattigdom, feghet, förtryck, misshandel och missbruk.

RELATERTE BØKER