Souads vesker

Souads vesker - Cecilie Seim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Seim
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Souads vesker.pdf
ISBN
2986280378372

BESKRIVELSE

Verden er kald og stille. Souad vil ikke stå opp. Men når ensomheten blir for kald, dagene for korte, nettene for lange, tar Souad fram veskene sine. Den grønne, den røde, den blå og den rosa. - Bli her med veskene dine, sier døtrene og går ut. De ler av veskene mine tenker Souad. Det vet ikke hva det er å ha livet sitt i en veske! Souads vesker handler om å leve i et fremmed land, om å ha fortiden sin i vesker og om å lete etter en framtid. Dette er en billedbok for voksne, som også er tilgjengelig for dem som ikke har bodd så lenge i Norge. Utgivelsen er støttet av Leser søker bok.

Det er bare å lukke øya. Paco Abel, Ingvild Bjerkeland, Marit Reiersgård Bredesen, Magnus Eide, Carl Johansen, Hans Petter Laberg, Fride Lindstøl, Sigmund Loland, Harald Nortun, Cecilie Seim ... Kjøp Bøker og magasiner friis veske på Kelkoo.

Seim planlegger dessuten en oppfølger. I fjor sa hun til Norsk Barnebokinstitutt at det å tegne både er «vakkert og skummelt, slitsomt og lett, stressende og avslappende, morsomt og underlig. Shop Vesker på Boozt.

RELATERTE BØKER