Helsefagarbeideren

Helsefagarbeideren - Elisabeth Saghaug, Berit Stykket | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Saghaug, Berit Stykket
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Helsefagarbeideren.pdf
ISBN
2376857506100

BESKRIVELSE

Sykdommer, pleie og behandling, bind 1, inngår i serien "Helsefagarbeideren". I denne boka finner du kompetansemål fra programfagene Helsefremmende arbeid og Yrkesutøvelse. Bind 1 tar for seg sykdomslære og grunnleggende sykepleie. Boken innledes med et generelt kapittel om sykepleie og forebygging av komplikasjoner ved lengre sykeleie. For hver sykdom gjennomgås årsaker, symptomer, undersøkelser, eventuelle komplikasjoner og behandling og sykepleie. Under sykepleien beskrives hele spekteret av tiltak som er aktuelle ved hver enkelt sykdom. Til slutt kommer et eget kapittel om ulike typer undersøkelser.Boken er illustrert med medisinske tegninger og fotografier. Den har et omfattende stikkordregister og egner seg utmerket som oppslagsverk når eleven er ute i praksis.De andre bøkene i serien heter "Sykdommer, pleie og behandling", bind 2, "Helsefremmende arbeid i hverdagen", "Lovgivning og faglig forsvarlighet" og "Kommunikasjon og samhandling".

25 (2005-2006), 2006) legges det i tillegg særlig vekt på Helsefagarbeideren utfører omsorg, grunnleggende sykepleie og miljøarbeid for pasienter og brukere av kommunale helse- og omsorgstjenester og av spesialisthelsetjenesten. Helsefagarbeideren skal bidra i folkehelsearbeidet ved å forebygge ensomhet, fremme mestring og legge til rette for et mer aktivt liv. Det gir en differanse på 37 100 kroner i favør av helsefagarbeideren.

Bind 1 tar for seg sykdomslære og grunnleggende sykepleie. Sammendrag Bakgrunn: Ifølge kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon blir kvaliteten på helsetjenesten til i det direkte møte mellom bruker/pasient og den enkelte ansatte (Copson, 2005). I regjeringens St.meld.

RELATERTE BØKER