Her er Mariannes hånd

Her er Mariannes hånd - Leif Olsen Øyen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Olsen Øyen
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Her er Mariannes hånd.pdf
ISBN
8307582219240

BESKRIVELSE

Denne boken er en håndbok for lærere, spesialpedagoger, førskolerlærere, musikkterapeuter og andre som arbeider med barn. Boka er en samling sanger skrevet og brukt i spesialpedagogiske sammenhenger, med fokus på språk- og begrepsstimulering genrelt og forbredende lese- og skriveopplæring spesielt.

Men det er rumpa hennes, ikke kunsten, som står i fokus. Det monumentale Etterkrigstid (2001) må kunne fremheves som et av Marianne Brattelis hovedverker. Tittel og motiv gir assosiasjoner til kunstnerens egen barndom i etterkrigstidens Oslo, og det er fristende å tenke seg at de tre pikene forestiller den unge kunstneren og hennes venninner.

Jeg har vært innom mang en hobby, men har nå landet for godt i papirverdenen. Jeg synes dette er en super hobby, og jeg er her for å bli! Vis hele profilen min På Mariannes hjemmeside www.marianneaulie.com, ligger nå videoklippet "Love me" der det er tydelig at kunstneren har glemt undertøyet.

RELATERTE BØKER