Journalist og aktivist

Journalist og aktivist - Bjørn Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Nilsen
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Journalist og aktivist.pdf
ISBN
4028714069054

BESKRIVELSE

Bjørn Nilsen (f.1934) er en av de mest omstridte programmedarbeidere i NRK-Fjernsynets historie. Hans programmer endte gjerne som debatter i Stortinget. I denne boken argumenterer han for den samfunnskritiske journalistikken i en tid der lettbent underholdningsjournalistikk får stadig mer plass. NRK-Fjernsynet feirer i år sitt 50-årsjubileum. Bjørn Nilsen har vært med nesten hele tiden. Han forteller mye ukjent NRK-historie, opplevd innenfra, skildrer miljøer, mennesker og prosesser, også med en god porsjon befriende humor, og om hvordan han som politisk radikal reporter krysset grensen til politisk aktivisme fordi journalistikken skulle påvirke samfunnet.

Vogue-blemme: Trodde muslimsk journalist og aktivist var skuespiller. 19.

I 2013 fikk hun innvilget politisk asyl i Finland. Hun skal blant annet ha deltatt i en demonstrasjon mot Putin i 2012. Politisk journalist og nynorskaktivist Jens Kihl (31) forlot SV på en tirsdag og begynte i Klassekampen mandag.

RELATERTE BØKER