Morsdag

Morsdag - Graham Swift | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Swift
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Morsdag.pdf
ISBN
3401477678942

BESKRIVELSE

En utsøkt beretning om lidenskap og litteratur. «Det var mars 1924. Det var ikke juni, men det var som en junidag. Og det må ha vært litt over tolv. Et vindu ble åpnet på vid vegg, og han gikk, naken, gjennom det solfylte rommet, sorgløst som et nakent dyr. Var det ikke hans rom, kanskje? Han kunne gjøre hva han ville der. Det var tydelig. Og hun hadde aldri vært der før, og skulle aldri komme dit igjen. Og hun var også naken.» Det er morsdag, den ene dagen i året da tjenestefolk får fri fra pliktene sine. Hvordan skal den foreldreløse Jane Fairchild, som ikke har noen mor å besøke, tilbringe dagen? Denne dagen som vil folde seg ut på en måte som vil ha ringvirkninger for resten av livet hennes. Et England som er ribbet for unge menn etter første verdenskrig og preget av dypt rotfestete klasseforskjeller danner bakteppet for Swifts fortelling, som er både er en beretning om lidenskap og en utforskning av skjønnlitteraturens vesen.

Merke. Aroma Home; Beurer; Show value(s) Pris.

På 1600-tallet begynte de kristne i England å feire jomfru Maria, og dette ble etter hvert en høytid som inkluderte feiringen av alle mødre."Mothering Sunday" spredde seg over store deler av Europa, som en blanding av kirkelig høytid og folkefeiring. Morsdag feires andre søndag i februar. Her gir vi deg alle oppskriftene du trenger for å vise moren din hvor mye du setter pris på henne. Kunst til morsdag "Mamma" kopp av Bjørg Thorhallsdottir.

RELATERTE BØKER