New flight 2

New flight 2 - Berit Haugnes Bromseth, Lisbeth Wigdahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Haugnes Bromseth, Lisbeth Wigdahl
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
New flight 2.pdf
ISBN
9262833170286

BESKRIVELSE

Extra Teacher's Book er en veiledning for læreren i bruk av Extra-verket og inneholder ulike typer kopieringsgrunnlag og trykte tekster til lytteoppgavene. Her fins også fasit til Extra Workbook, tematiske skriveoppgaver, prøver og skjemaer til vurdering og evaluering. Alt er forenklet slik at alle elever kan delta i de samme aktivitetene eller ha de samme prøvene, uavhengig av om de bruker Extra-verket eller det ordinære New Flight-verket.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202250843 Kjøp 'New flight 2, extra, textbook' av Berit Haugnes Bromseth fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202251307 New Flight 1 Workbook.

... New Flight 2 Extra . Omslag: Scanpix og Séan Brewer.

RELATERTE BØKER