Små og store ting som du kan lage selv

Små og store ting som du kan lage selv - Anna Fiske | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Små og store ting som du kan lage selv.pdf
ISBN
6341437391353

BESKRIVELSE

Vet du at du kan lage små høner av appelsinsteiner, eller bruke mammas fotballsko hvis du vil lage gavepapir? Har du klippet frisyre på et egg, eller tegnet med tommelen?Avispapir kan bli til dyr og du kan tegne din egen pute!I denne boken får du tips og ideer til små og store ting du kan lage ved hjelp av det du har hjemme, eller som du finner ute i naturen.

I denne boken får du tips og ideer til små og store ting du kan lage ved hjelp av det du har hjemme, eller som du finner ute i naturen. Små og store ting som du kan lage selv; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: Hobby; Eier: Frogn bibliotek; Klassifikasjon: 745.5; Emne: Formingshobbyer; År: 2009; Noter: I denne aktivitetsboka er det brukt materialer som er enkle å få tak i, enten hjemme eller ute i naturen. Avispapir kan bli til dyr og du kan tegne din egen pute! I denne boken får du tips og ideer til små og store ting du kan lage ved hjelp av det du har hjemme, eller som du finner ute i naturen. Derfor bør du grille frukt og grønt (til og med agurken kan grilles!) 4. Pepperkaker på pinne.

Se bare på disse kjempefine pepperkakestjernene på pinne, laget av Engla / @englaskreativeverden. Hun forteller at hun lagde pepperkakene litt tykkere enn vanlig og la et grillspyd i tre på midten før ... Dersom du skal ha middagsselskap, kan du for eksempel skrive navnet på de ulike gjestene og bruke steinene som bordkort.

RELATERTE BØKER