Trær i skog og mark

Trær i skog og mark - Leif Ryvarden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Ryvarden
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Trær i skog og mark.pdf
ISBN
8503236760464

BESKRIVELSE

Hva er et tre? Et underlig spørsmål, tenker du kanskje. Alle vet da hva et tre er. Ja, det vet vi nok. Men det er ikke sikkert vi vet hvordan et tre er bygd opp, eller hvordan treet lager sin egen næring som gjør at det vokser seg større år for år. I denne boken får du vite hvordan disse kjempestore plantene «virker» og hvorfor de vokser der de gjør. Du kan lese om de vanligste treslagene som vokser vilt i Norge, og om hvordan du kan kjenne igjen et tre ved å se på bladene, eller bare ved å se på barken. Boken inneholder en bestemmelsesnøkkel som gjør det enkelt å finne fram til de enkelte trærne. Du får vite litt om hva de forskjellige treslagene har vært brukt til opp gjennom tidene, og at trær gir mat og ly til dyr og fugler. Trær er den første boken i serien Faktums naturbøker for barn, tidligere utgitt i Ryvardens populære serie Norsk naturleksikon for barn.

Du kan lese om de vanligste ... Trær er den første boken i serien Faktums naturbøker for barn, tidligere utgitt i Ryvardens populære serie Norsk naturleksikon for barn. De som søkte Trær i skog og mark søkte også Pris: 349 Vår pris 163,-.

Langs bekkar veks or, vier, mjødurt og soleihov. Svart og grå skjegglav på trea er spesielt med denne skogen.

RELATERTE BØKER