Hålke

Hålke - Helene Uri | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Uri
DIMENSJON
4,15 MB
FILNAVN
Hålke.pdf
ISBN
3989911946018

BESKRIVELSE

Hva er kjærlighet verdt? Hvem eier sannheten om et ekteskap?Ebba og Karl har delt sorger og gleder, de har oppdratt barn sammen, elsket, sveket og bedratt. Sår har oppstått, blåmerker er blitt leget. Nå er de pensjonister, med aldrende kropper; ute er det vinter, og når verden en dag er glasert i tykk og hard is, når kommunen ikke har råd til å strø, når en brukken lårhals kan bety begynnelsen på slutten, da holder de seg inne.Kaffen tar slutt, matskapene blir tommere. I én dag, to dager, flere dager har de bare hverandre. Innestengtheten, isolasjonen, samlivets dynamikk ... i løpet av noen vinterdager blir fortidens svik, brutalitet og uvisshet igjen levende, og reiser farlige og umulige spørsmål:Hva er kjærlighet verdt?Hvem eier sannheten om et ekteskap?

Romanen Engel av nylon (2003) handler om en kvinnes kompliserte opplevelse av å bli mor, og om hvor vanskelig det ... Helene Uri (født 11. desember 1964 i Stockholm) er en norsk forfatter, språkforsker og professor.Hun ble dr.

0 ord som starter på hålke. Hva betyr holke? Her finner du 2 betydninger av ordet holke. Du kan også legge til en definisjon av holke selv. Hålke roman.

RELATERTE BØKER