Historien om Arthur Truluv

Historien om Arthur Truluv - Elizabeth Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Berg
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Historien om Arthur Truluv.pdf
ISBN
4526855194054

BESKRIVELSE

En vakker roman om å miste det kjæreste man har - og om muligheten for å finne lykken på nytt uansett alder.Det siste halve året har dagene til Arthur Moses vært helt like: Han steller i rosehagen, passer katten og tar bussen til kirkegården for å besøke graven til sin avdøde kone og spise lunsjen sin der.Atten år gamle Maddy tilbringer friminuttene på kirkegården for å komme unna de andre ungdommene på skolen. En dag går hun bort til Arthur, og dette blir begynnelsen på et helt spesielt vennskap mellom to ensomme sjeler. Rørt over hvor snill og trofast Arthur er, gir Maddy ham etternavnet Truluv - ekte kjærlighet.Etter hvert gjør også Arthurs nabo Lucille sin entré i historien, med sin nysgjerrighet og sine fantastiske bakervarer. Sammen hjelper de tre vennene hverandre med å finne nye muligheter når det stormer som verst i livet.

4.11 639 5 Författare: Elizabeth Berg Inläsare: Frida Hallgren. Finns som ljudbok.

Detaljer: 2018, Svenska, 186 sidor ... Historien om Arthur Truluv är en ganska tunn bok men lagom på många sätt. Jag tyckte att det var en fin berättelse.

RELATERTE BØKER