Matte overalt 4b

Matte overalt 4b - Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Tore Kaufmann, Audun Rojahn Olafsen, Kari Rikheim
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Matte overalt 4b.pdf
ISBN
4810280614275

BESKRIVELSE

Matte overalt er et læreverk i matematikk for grunnskolen. I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrende. Et stort og mangfoldig oppgaveutvalg og gode, praktiske lærerveildningen gjør det lett å lage spennande og varierte opplegg uten mye forarbeid. Matte overalt: - formidler matematikken gjennom situasjoner som elevene kjenner igjen - motiverer elevene gjennom åpne og utforskende oppgaver og en fornuftig progresjon - gjør det enkelt for læreren å planlegge og gjennomføre god, variert undervisning

Et stort og mangfoldig oppgaveutvalg og gode, praktiske lærerveildningen gjør det lett å lage spennande og varierte opplegg uten mye forarbeid. Kjøp Matte overalt 4b fra Bokklubber Matte overalt er et læreverk i matematikk for grunnskolen. I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrende.

I Matte overalt er matematikk både interessant og utfordrende. Et stort og mangfoldig oppgaveutvalg og gode, praktiske lærerveildningen gjør det lett å lage spennande og varierte opplegg uten mye forarbeid. Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et bærekraftig samfunn Kjøp Matte overalt 4b fra Norske serier Matte overalt er eit læreverk i matematikk for grunnskulen.

RELATERTE BØKER