Skulle vi avskaffe partisystemet?

Skulle vi avskaffe partisystemet? - Daniel Cohn-Bendit | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Cohn-Bendit
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Skulle vi avskaffe partisystemet?.pdf
ISBN
2281034039805

BESKRIVELSE

Jeg dediserer disse tankene om partisystemets treghet til alle som setter sin lit til politikken i håp om å bygge en bedre verden. Livet skapes av de valgene vi tar, det finnes ingen overordnet moral eller ideologi. Selv om du er enig med en gitt ideologi, vil det ikke nødvendigvis si at du er avhengig av den. «Kun en bevegelse, ikke et politisk parti, er i stand til å etablere egne ideer og fremgangsmåter i de brede lag og sette hele samfunnet i sving. Det er her miljøvernets sterke side ligger, i dets evne til å danne en bevegelse.»

Livet skapes av de valgene vi tar, det finnes ingen overordnet moral eller ideologi. Selv om du er enig med en gitt ideologi, vil det ikke nødvendigvis si at du er avhengig av den.

I dag stemte hele 28 representanter - fra både Ap, SV, Venstre, Sp og til og med Høyre - for å erstatte monarkiet med republikk. Vi snakker gjerne om både høyre- og venstrepopulisme, og ofte plasserer vi de populistiske partiene i ytterkantene på den sedvanlige høyre/venstre-aksen. Mens populister til venstre er mest opptatt av kontroll over økonomien, er populister til høyre mest opptatt av kontroll over nasjonal identitet og innvandring. Så han vil avskaffe konkurranse og gjøre Pan Am statlig.|Vi må avskaffe kastesystemet for godt.|Vi holder pa a avskaffe det vi kaller "nytt slaveri".|Ã… avskaffe padronens rettigheter fÃ¥r meg til Ã¥ føle meg 100 % bedre. avskaffe oversettelse i ordboken norsk bokmål - dansk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER