Sofie & Jakob reiser til London

Sofie & Jakob reiser til London - Lovisa de Geer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lovisa de Geer
DIMENSJON
11,12 MB
FILNAVN
Sofie & Jakob reiser til London.pdf
ISBN
1163932912365

BESKRIVELSE

Sofie & Jakob reiser til London er den første boken i en serie herlige reisefortellinger for hele familien, og spesielt for målgruppen 3 til 7 år. Boken inneholder både lærerike fakta om severdighetene og en oppdagelsesreise i Englands hovedstad London. Det er midt på natten når Jakob plutselig våkner. Det er helt mørkt ute, og i leiligheten sover alle dypt. Om bare noen timer skal han reise til London for første gang, sammen med lillesøster Sofie og tante Lollo. Jakob har reisefeber, og Sofie bare bøller. Men vel ute på flyplassen tar spenningen over og eventyret kan begynne. I London får de kjøre dobbeltdekker, spise fish and chips og oppdage både Big Ben, London Eye, The Tower og Buckingham Palace. Men hjelp! Hvor har Lammi, favorittkosedyret til Jakob, blitt av? Bli med på reisen og hjelp Jakob med å finne igjen Lammi. Millis Sarri er illustratør, grafisk designer og forfatter, og hun har illustrert en rekke bildebøker.Lovisa de Geer er en av Sveriges ledende reiseeksperter, og hun skriver for en rekke kjente aviser og magasiner. Hun driver også reisebyrå og har en reisenettside. Med drøyt 200 reisedager i året har hun mengder med reisetips fra alle hjørner av kloden å by på.

Om bare noen timer skal han reise til London for første gang, sammen med lillesøster Sofie og tante Lollo. Jakob har reisefeber, og Sofie bare bøller. Sofie og Jakob skal til London å de tar fly med tanten dems tante Lollo når de skal til flyplassen så må de ha pass når de er ved flyet så står det en dame og så ba henne dem og se på passe dems og veier koffertertene etter på så trykker hene på en knapp så fips så er koffertene borte så går de til flye Sofie og Jakob ber om å sitte ved speile men Sofie var raskest så hun ... Sofi & Jakob reser till London är den första i en serie av härliga reseberättelser för hela familjen.

Ute är det kolsvart och hemma hos favoritfaster sover alla djupt. - Sofie og Jakob reiser til London Estimert lesetid under 1min. Skrevet av Redaksjonen.

RELATERTE BØKER