Vi i verden 4

Vi i verden 4 - Beate Børresen, Tove Larsen, Peder Nustad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Børresen, Tove Larsen, Peder Nustad
DIMENSJON
9,28 MB
FILNAVN
Vi i verden 4.pdf
ISBN
1216767208731

BESKRIVELSE

Lærerens bok har et grundig bakgrunnsstoff til støtte for læreren innenfor alle tradisjoner og temaer. Fortellingsstoffet for elevene er utdypet med kontrollspørsmål og forslag til samtaletema. Oppgavestoffet legger i stor grad opp til aktiviteter der arbeid med språket er sentralt. Metodestoffet legger godt til rette for tverrfaglig arbeid og temaorganisering av undervisningen, og er variert med tanke på elevenes ulike læringsstiler.

Midlene vi samler inn, vil kickstarte et enestående globalt samarbeid. For vi har noe viktig å si; Vi er barn som har mye å gi - mye å gi. I en liten by langt mot nord har vi samlet oss og synger høyt i kor.

På fagnettstedet vil elevene også finne spill der de kan øve på kunnskapsstoffet. Kjøp Vi i verden 2-4 Tavlebøker (lærerlisens) fra Cappelen Damm Undervisning Vi i verden 2-4 Tavlebøker er en digital versjon av RLE-verket Vi i verden 2-4. Her finner du grunnbøkene tilrettelagt for bruk på digital tavle.

RELATERTE BØKER