Det vanskelige voldsbegrepet

Det vanskelige voldsbegrepet - Christian Krohn-Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Krohn-Hansen
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Det vanskelige voldsbegrepet.pdf
ISBN
7828848126639

BESKRIVELSE

Sol og Solve er en historisk roman. Handlingen er lagt til Tinn i Telemark i 1070-årene da Olav Kyrre var konge i Norge. I noen tiår har kristendommen vært landets offisielle religion og den såkalte kristenretten er kommet inn i landets lover.Foruten å skildre det daglige liv og unge menneskers kjærlighet, belyser romanen den dramatiske omveltningen i tro og kultur kristningen og den nye kristenretten innebar for folk.Det er seierherren som skriver historien, og mye har vi hørt fra kirke og øvrighet om hvor godt det var for folk at landet ble kristnet, men lite har det vært å høre fra taperens, Åsa-folkets, side. 1000 år er gått siden åsa-troen ble forbudt og kristendommen ble eneste lovlige religion. Det er på tide at man får belyst hvordan kristningen kan ha fortonet seg, sett fra taperens side.

I noen tiår har kristendommen vært landets offisielle religion og den såkalte kristenretten er kommet inn i landets lover. Sol og Solve er en historisk roman. Handlingen er lagt til Tinn i Telemark i 1070-årene da Olav Kyrre var konge i Norge.

- Ikke bit på agnet som kastes ut av en person som forsøker å få en reaksjon. Men husk at en person som er sint trenger å bli sett og respektert.

RELATERTE BØKER