Karsten og Petra

Karsten og Petra - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
6,49 MB
FILNAVN
Karsten og Petra.pdf
ISBN
6089813937877

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år. Om vennskap og lek.Karsten og Petra - slik begynte det inneholder de tre første bøkene om de to gode vennene. Her blir vi kjent med dem, og vi får høre hvordan de møttes for første gang. Forord av Tor Åge Bringsværd.Inneholder: Karsten får ikke sove Petra begynner i barnehaven Karsten og Petra er bestevennerDe første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Ullens isolerende og pustende egenskaper holder barnefoten varm og tørr. Karsten Og Petra På Safari - Sangene Fra Filmen (CD) Filmmusikk Overvåk. Karsten Og Petra På Vinterferie (BLU-RAY) 152 00 179 00.

But Emmas's mom, who is a vet, says that one must be a little older to take care of a dog. But Emma insists that five years is more than old enough. Karsten og Petra.

RELATERTE BØKER