Tuba luba 1-2

Tuba luba 1-2 - Ebba Sporstøl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ebba Sporstøl
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Tuba luba 1-2.pdf
ISBN
3714870804154

BESKRIVELSE

Lese- og oppgavehefte A . er de første enheten av en ny utgave av Tuba Luba for begynnerundervisningen. Den nye serien innebærer en tidligere start på lese- og skriveopplæringen enn det de tidligere utgavene la opp til. I de nye utgavene vil innlæringen av de små bokstavene stå i sentrum fra begynnelsen, mens de store bokstavene bare opptrer i sin naturlige sammenheng.

trinn med forenklet tekst. Lese- og oppgavehefte D bygger på at elevene har gjennomgått A, B og C-heftene, slik at alle de 24 mest vanlige bokstavene i norsk er innlært og automatisert. Tuba luba : 1-2 : Lesehefte C Tuba Luba 1-2 Lesehefte D er en av åtte enheter, som er et sammenhengende opplegg for de to første trinnene.

Tuba Luba 1-2 Oppgåvehefte D er ein av åtte einingar, som er eitsamanhengandeopplegg for dei to første trinna. Desseeiningane er ei ny og sterkt revidert utgåveav deitidlegare bøkene i serien for første og andre trinn. Rettleiing til Tuba Luba 1-2 Lesehefte B.

RELATERTE BØKER