Nærhet og avstand

Nærhet og avstand Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Nærhet og avstand.pdf
ISBN
6228421803622

BESKRIVELSE

Essaysamlinga belyser ulike sider ved den gjensidige påvirkninga mellom Italia og Norden. Essayene fordeler seg tematisk i tre hovedbolker, og tar for seg ulike aspekter ved Roma som kristen verdenshovedstad og studie- og reisemål gjennom århundrene, Italia og Norden som litterære kilder og kunstnerne Hans Stoltenberg Lerche og Luciano Fabro. Har person- og stedsregister.

Så satt jeg der og tenkte at det er godt og være liten i blant. Hva har så dette med parterapi å gjøre? Fortellinger med avstand til erfaring framkommer i første fase.

2011 11:38 Sinne, irritasjon, avstand, flukt, fornektelse, selvutslettende tilpasning til andre, påtatt godt humør, unnvikelse, travelhet, ord som holder andre på avstand, ignorering, isolasjon, unnvikelse, slag, håpfjerning, mistro, anklager med mer. Det er ikke alltid lett å vite når murene skal settes opp, hva det er nødvendig å beskytte seg i mot, og hva vi skal åpne opp for. Flere dikt om nærhet og avstand finnes her: om ambivalens om å søke trygghet _____ I MOLL jeg hører stemmen din i telefonen du klinger i moll jeg merker et fall inni meg selv tenker: hva er det nå da? men jeg lytter tuner meg inn på moll jeg også tenker: hva kan jeg gjøre?… Avstand og nærhet.

RELATERTE BØKER