Sekem

Sekem - Ibrahim Abouleish | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ibrahim Abouleish
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Sekem.pdf
ISBN
3949792306998

BESKRIVELSE

Ibrahim Abouleish ble født i Egypt i 1937 og studerte kjemi og farmakologi i Østerrike. I 1977 grunnla han SEKEM for å gjennomføre sin visjon om en bærekraftig utvikling med biodynamisk jordbruk i et ørkenområde nordøst for Kairo. SEKEM-farmen strekker seg i dag over 3000 mål, og flere ørkenområder utvikles kontinuerlig. Rundt 2500 egyptiske bønder og arbeidere har sitt virke knyttet til SEKEM. Her foregår produksjon for tekstiler av økologisk bomull, økologiske matvarer og legemidler. Alle råvarer kommer fra biodynamisk dyrking. Abouleish ønsker nå å bygge opp Heliopolis Universitet for bærekraftig utvikling og lederskap, med utveksling av studenter fra hele verden. I 2003 mottok han Nobels alternative fredspris. Sekem Scandinavia venneforening ble etablert i 2009 av forfatter og bedriftsrådgiver Ragnhild Nilsen (www.sekemscandinavia.com, www.globalfairtrade.com)

Arne Øgaard Kan kristne og muslimer skape noe sammen? I mange land lever og arbeider de fredfullt side ved side, men i disse landene finnes det også skeptikere og folk som frykter mennesker som har en annen tro enn dem selv. Sekem Scandinavia ble etablert i 2009 i forbindelse med at dr. Ibrahim Abouleish fra SEKEM i Egypt besøkte Norge og Sverige.

juni 2017 i Kairo) var en egyptiskfødt østerriksk kjemiker, utviklingsaktivist og antroposof.Han fikk Right Livelihood Award i 2003.. Han utdannet seg i Østerrike, hvor han tok doktorgrad i farmakologi (1969).

RELATERTE BØKER