Blant de få utvalgte?

Blant de få utvalgte? - Ingrid Guldvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Guldvik
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Blant de få utvalgte?.pdf
ISBN
6431871034704

BESKRIVELSE

Fire kommuner ønsket et løft for de innbyggerne som var underrepresentert i lokalpolitikken. Drammen, Vennesla, Orkdal og Skjervøy satset på ulike grupper og brukte forskjellige metoder. I denne håndboka i serien "Demokrati, deltakelse, styring" gårforfatteren gjennom forsøkene og viser hvilke virkemidler som kan brukes for å vekke interessen og få folk til å delta i lokalpolitikken.

De utvalgte får ære, en ukes opphold i vertslandet - og hjelp til lansering i de nordiske ... Commonwealth Fund-undersøkelsen i 2011 blant utvalgte pasientgrupper: ... fra denne internasjonale undersøkelsen viser at de norske respondentene på flere områder vurderer tilbudet de får som dårligere enn respondenter fra de landene og landgruppene vi sammenligner oss med. Utvalg er en del av et større univers (populasjon).

Innen 1. november i år skal Fylkesmannen sammen med fylkeskommunen avklare om brukere/eiere i området ønsker at det får status som utvalgt kulturlandskap. Gal.6.3: De som tror de er noe selv om de ingenting er, bedrar seg selv.

RELATERTE BØKER